Sven Stevens

Alles over Fashion

Sneakersokken voor heren: onmisbaar voor in de zomer!

2 min gelezen

Sneakersokken zijn dé trend van de afgelopen jaren. Mooi en fijn om te dragen bij gympen en sneakers en lekker luchtig op zomerse dagen, zonder dat je transpirerende voeten krijgt. Onder de term sneakersokken vallen zowel de kousenvoeten of footies, die je in een sneaker draagt zonder dat ze zichtbaar zijn aan de buitenkant, als ook de enkelsokken of quartersokken die vaak net boven de enkel uitkomen en goed te combineren zijn met een laag model schoenen. Bovendien ben je met sneakersokken extra trendy en zijn ze perfect om in combinatie met een korte broek in de zomer te dragen.

Grote keuze uit topmerken

Heren sneakersokken zijn er in allerlei maten, kleuren en merken. Sneakersokken zijn te koop bij winkelketens die je in elk winkelcentrum van een gemiddelde stad kunt vinden, zoals de Hema, de C&A of de Zeeman. Wil je echter extra kwaliteit en hou je van merkkleding, dan zijn er ook verschillende topmerken die sneakersokken online verkopen, onder andere:

– Calvin Klein
– Levi
– Burlington
– FALKE
– Puma
– Tommy Hilfiger

Calvin Klein brengt een aantal mooie sneakersokken voor de modebewuste man op de markt. De sokken kenmerken zich door het gebruik van coolmax materiaal en het ultieme draagcomfort.

Levi sokken zijn gefabriceerd met hetzelfde vakmanschap als de bekende Levi’s spijkerbroeken. De sokken hebben een denim look en zijn perfect om bij een spijkerbroek te dragen.

Sommige Burlington sneaker sokken zijn bijna te mooi om niet zichtbaar in je sneakers aan te hebben. Zoals je van Burlington gewend bent, hebben de sokken leuke motiefjes en felle kleuren. Maar vrees niet, ze hebben ook een ruime collectie aan sokken in standaard effen kleuren, zoals zwart, bruin, blauw en wit.

FALKE staat voor hoogwaardige kwaliteit en een optimaal draagcomfort. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van sokken en dat uit zich in de kwaliteit.

Ook Puma heeft een leuke collectie sneakersokken, ze hebben een sportief uiterlijk wat je van dit merk kunt verwachten en ze zijn functioneel en goed geschikt voor sportieve activiteiten.

Tommy Hilfiger is een favoriet merk voor velen. Hun sneakersokken zijn hip en sportief en mogen niet ontbreken in je sokkenlade. Belangrijk bij het vinden van goede sneakersokken is dat je sokken hebt die niet na een paar minuten lopen al onder je hiel glijden. Dat is waarschijnlijk één van de grootste ergernissen die mensen hebben over sneakersokken. Gelukkig zijn goede kwaliteit sneakersokken uitgerust met of een antislip systeem of een extra stevige rand op de hiel die afzakken voorkomt. De beste kwaliteit sneaker sokken kun je online kopen bij webwinkel Hemdvoorhem. Zij hebben alleen sokken van de hoogste kwaliteit en ook stijlvol. Goede voorwaarden als gratis verzending en retour maken hier shoppen een no brainer.