Tegenwoordig kunt u een e-sigaret kopen in allerlei verschillende soorten en smaken. Kom langs bij Dampstarter en wij geven u advies over wat er het beste bij u past.

Mijn persoonlijke ervaring met Dampstarter

Zelf rookte ik al best wel lang normale sigaretten en ik merkte dat het een stuk slechter met mij ging. Op een gegeven moment wou ik wel blijven roken maar ik wou niet al die nicotine in mijn lichaam hebben. Toon werd ik door vrienden benaderd om eens bij Dampstarter te kijken. Zij hebben mij geholpen om de perfecte e sigaret te zoeken voor mij en ben er nu erg tevreden mee. Nu kan ik gewoon blijven roken zonder alle troep in mijn lichaam en ik vind het veel lekkerder dan normale sigaretten. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Contact

Heeft u vragen en wilt u contact met ons opnemen? Dan kan u ons telefonisch bereiken op 0346-234444. Ons adres is De Clinkhoeff 10A 3402 GB IJsselstein. Daar kunt u langskomen om advies te vragen en uw nieuwe e sigaret te kopen. Wij zien u erg graag langskomen in onze winkel.