Sven Stevens

Alles over Fashion

Een workshop cocktails maken utrecht is gezellig!

2 min gelezen
workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrechtEens per maand doen mijn vriendinnen en ik iets leuks. Om en om organiseert een van ons een leuke avond. Dit keer was ik aan de beurt. Natuurlijk wilde ik een leuke maar vooral gezellige avond organiseren. Maar hoe kon ik een gezellige avond gaan organiseren? Met deze gedachte bekeek ik het internet. In een mum van tijd kwam ik terecht bij workshop cocktails maken utrecht. Deze workshop cocktails maken utrecht vond ik dan ook zeer interessant want al mijn vrienden inclusief ik houden wel van een lekker cocktailtje.

Zodoende kwam ik tot het besluit om contact op te nemen met het bedrijf cocktail-experience.nl. Ik belde het bedrijf op want ik had een aantal vragen betreft de kosten. Na een goed gesprek kwam ik tot het besluit een avond in te plannen voor deze workshop. Na het plannen van deze afspraak informeerde ik mijn vriendinnen. Alle vriendinnen vonden het een leuke idee en iedereen had er zin in!

Cocktails

Een geweldige avond

De avond brak aan en het personeel van cocktail-experience.nl arriveerde. In een mum van tijd begon het feest dan ook. Het personeel van dit bedrijf was zeer klantvriendelijk en mede dankzij het personeel hebben wij een geweldige avond ervaren. Iedereen heeft genoten van het maken van deze cocktails. Alle cocktails waren heerlijk en ik kan u dan ook mededelen dat het een zeer geslaagde avond was.

Wilt u een leuke avond organiseren voor u en uw vriendinnen? Dan raad ik het u aan deze workshop te gaan boeken en ervaar een geweldige avond!

Gezelligheid