Sven Stevens

Alles over Fashion

GTST Gemist? Geen probleem

1 min gelezen

Heb je als Goede Tijden, Slechte Tijden fan wel eens een aflevering GTST gemist? Heb je net een heerlijke vakantie achter de rug, maar ben je daarom uit het oog verloren of Ludo en Janine weer bij elkaar zijn? Geen probleem. Gelukkig zijn er vele manieren om weer bij te springen in jouw favoriete soap. Het enige wat je nodig hebt is een scherm en internetverbinding.

Gisteren GTST gemist

Indien je één keer de laatste ontwikkelingen in Meerdijk niet op de voet hebt kunnen volgen, kun je de volgende ochtend rond een uur of 11 je televisie aanzetten. Je zult dan via RTL de herhaling kunnen terugkijken. Echter, dit is voor de studerende en werkende mens niet altijd de oplossing. Gelukkig kun je tegenwoordig wanneer je GTST gemist hebt op verschillende websites afleveringen en fragmenten opvragen, zodat je wanneer het jou uitkomt weer op de hoogte bent van alle gebeurtenissen.

 

Niet te missen
Er zijn verschillende manieren om je gemiste GTST kijktijd in te halen. Zo kun je op websites als gtstlive.nl een weeksamenvatting terugvinden waarin de hoogtepunten van één week worden besproken. Heb je niet zoveel tijd? Bekijk dan de GTST shortie van die dag. Uiteraard kun je ook volledige afleveringen terugvinden. Deze zijn vaak gesorteerd op afleveringsnummer, en dat zijn er behoorlijk wat. Let erop dat je niet op elke website gratis alle afleveringen kan bekijken. Wil je ver terug in de geschiedenis, dan kunnen bepaalde aanbieder daar een vergoeding voor vragen.