Sven Stevens

Alles over Fashion

Hier kocht ik onze palmbomen

2 min gelezen
palmbomen

 palmbomenPalmbomen kunnen heel veel sfeer geven aan jouw buitenruimte. Het is namelijk zo dat zij oorspronkelijk uit een exotisch gebied komen, maar tegenwoordig kunnen zij ook heel goed groeien in klimaten zoals wij die in Nederland hebben. Daardoor is het een hele goede plant wanneer jij een uitheemse inrichting van jouw tuin wilt creëren. Voor mij is dit mijn doel geweest het afgelopen half jaar en is dat inmiddels bijna helemaal klaar. Wij zijn ongeveer 2 maanden geleden naar deze woning verhuisd. Het is nieuwbouw, dus er was helemaal niets behalve wat aarde. Vanaf het eerste begin hebben wij alles moeten opbouwen en daar heb ik flink wat tijd ingestoken. Ik ben allereerst begonnen met het kiezen van de tegels, want dit zou de basis worden. Daarna is het opgevuld met gras, want dit wilden wij graag voor de honden. Verder had ik geen flauw idee waar ik moest gaan kijken voor het groen wat ik wilde. Eerst ben ik daarvoor naar een tuincentrum geweest, maar daar kon ik eigenlijk niets vinden. Om die reden ben ik online verder gaan zoeken en zo kwam ik al snel uit bij deze webshop.

palmbomen

Hoe het er nu uitziet

Hier vond ik heel veel verschillende palmbomen die allemaal naar mijn smaak waren. Ik had alleen geen idee welke ik nu moest kiezen, want de ene had geen voordelen ten opzichte van de ander. Om het mezelf makkelijk te maken heb ik mijn vriend toen de bestelling laten plaatsen. Het eindresultaat is super mooi geworden en ik ben mega blij!

Meer verhalen