Sven Stevens

Alles over Fashion

Lichtkoepels bij bouw-handel de lichtkoepel specialist

1 min gelezen

Bouw-handel.nl is een website gespecialiseerd in de verkoop van lichtkoepels, dakramen, ladders, rookhokken en meer. Voor een lichtkoepel hoeft u niet verder te zoeken dan Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Lichtkoepels worden geplaatst om meer daglicht te krijgen in de kamer. Dit kan op een plat dak en op een schuin dak geplaatst worden.

De laagste prijs

Bij Bouw-handel kunnen wij u voorzien van de laagste prijsgarantie. Omdat onze producten rechtstreeks uit de fabriek komen hoeven wij geen extra kosten te betalen. Als u een van onze koepels bij een ander bedrijf goedkoper vindt, geven wij u een korting van +10.

Bouw-handel de lichtkoepel specialist voor een hoge kwaliteit

De lichtkoepels van Bouw-handel.nl zijn van een hoge kwaliteit. Alle lichtkoepels voldoen aan de wettelijke eisen zoals EN 1873. Eisen rondom de lichtkoepels zijn dat deze moeten voldoen aan bepaalde inbraak regels. Onze lichtkoepels zijn op een speciale manier vastgezet waardoor zij breed binnen deze eisen vallen.  Alle koepels die wij verkopen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Advies en contact met Bouw-handel.nl

Voor de advies en informatie over lichtkoepels gaat u naar Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Wij hebben een showroom om de lichtkoepels te bekijken in Nieuw-Vennep, dit ligt in gemeente Noord-Holland en is dichtbij Schiphol. Hier kunt u lichtkoepels bekijken en ons vrijblijvend vragen stellen. U kunt ons ook mailen met een vraag of voor het gemak even bellen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag in onze showroom of via de website, Bouw-handel de lichtkoepel specialist.