Sven Stevens

Alles over Fashion

Nagelstudio in Sittard voor goede verzorging

1 min gelezen
Nagelstudio Sittard

Ben jij op zoek naar een goede nagelstudio in Sittard? Dan zit jij bij de studio: Margriet aan het goede adres. Ik vind het altijd heel erg belangrijk om er verzorgd bij te lopen. Ook mijn handen moeten er goed uitzien. Ik had alleen een probleem waar ik niet makkelijk van af kwam. Dat was het nagelbijten, hoe erg ik het ook vond het was een gewoonte die erin geslopen was. Omdat hier heel erg graag van af wilde en weer mooie verzorgde nagels wilde hebben, heb ik acrylnagels laten zetten. Dit geeft een mooie uitstraling en zijn ook nog eens mooi gelakt.

Nagelstudio Sittard

Zeer tevreden over deze nagelstudio in Sittard

Deze nagelstudio in Sittard is al werkzaam vanaf 1998. Zij heeft dan ook zeer veel ervaring met nagelstyling. Ook is de zaak zeer professioneel ingericht met een goed afzuigsysteem. Daardoor worden de stoffen en luchtjes tijdens een behandeling gelijk weggezogen. Ook wordt er gewerkt met professionele producten van het merk One Minute Manicure. Ook kan ik jou aanraden om eens te kiezen voor een nail-art. Deze zaak is zeer uitgebreid, want jij kan hier ook terecht voor massages, afslankbehandelingen en pedicure. Maak ook eens een afspraak bij deze zaak en laat je verwennen.