Sven Stevens

Alles over Fashion

Raamfolie sterk en goedkoop!

1 min gelezen

3Ik heb vandaag weer iets interessants voor jullie. Zoals jullie weten ben ik dagelijks bezig met het delen van leuke spannende feitjes en gebeurtenissen in mijn dagelijks leven. Ik ben nu op het punt gekomen dat ik eigenlijk  mijn huis wat meer zou willlen opfleuren. Ik heb nu een erg gezellig huis maar het kan altijd wat beter, de puntjes op de i zetten noem ik het maar! Laatst kwam ik dus iets tegen waarmee ik mijn huis dus net wat beter zou kunnen afwerken namelijk Raamfolie. Ik en mijn vriend hebben besloten om de ramen iets mooier te maken met folie. Dit hebben we deels ook gedaan om geen last meer te hebben van mensen die naar binnen kijken.

Waar heb ik dit nou besteld!2

Op de website van windeco hebben ze hele leuke raamfolie te koop. En het bleek ook nog eens voor een hele mooie prijs te zijn. Zoals ik al zei hebben we veel last van mensen die naar binnen kijken als ze langs lopen aangezien we nou eenmaal aan een hele drukke straat wonen. Dit was voor ons erg vervelend vandaar dat we dus deze folie hebben besteld. Het mooie hier aan is dat je zelf ook nog een print kon uitkiezen en dat hebben we dus ook gedaan. Het eindresultaat is echt super mooi!1