Sven Stevens

Alles over Fashion

Samsung lcd telefoon gekocht

1 min gelezen

Wat dat betreft ben ik altijd al fan geweest van een Samsung lcd telefoon. Samsung is en blijft een van de beste telefoons die ze ooit hebben gemaakt en uiteraard nog steeds blijven doen. Helaas heeft mijn eigen telefoon het begeven waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe telefoon. Tijdens het zoeken in de stad heb ik natuurlijk een tal van winkels gezien waar je met gemak een telefoon kan bestellen, echter vond ik deze kosten nogal hoog waardoor ik verder ben gaan zoeken. 

logo-15

Bij thuiskomst ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop het daar een stuk goedkoper te krijgen. Wat dat betreft is het mij tot op de dag van vandaag gelukt om het steeds weer goedkoper te vinden als wat ik elders heb gezien. Ook deze keer hoopte ik het voor mekaar te krijgen…

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Ditabel waar ik met plezier heb weten te “shoppen”. De Samsung lcd telefoon welke ze in de aanbiedingen hadden was perfect waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun te bestellen!

Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het netjes bij mij thuis werd bezorgd. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun snelle levering en goede kwaliteit telefoon!