Sven Stevens

Alles over Fashion

Verkoop van je eigen huis, snel en zeer makkelijk

2 min gelezen
verkoop van je eigen huis

Verkoop van je eigen huis, zeer makkelijk met de hulp van een makelaar. Natuurlijk kan je ditverkoop je eigen huis ook helemaal zelf regelen. Omdat er vaak heel veel bij komt kijken, is dit af te raden. Een makelaar weet namelijk precies hoe hij dit allemaal het beste aan kan pakken. Ook weet deze hoe jouw huis het beste in de huidige markt op kan vallen. Want je kan wel mooi promotiemateriaal laten maken, maar daarmee moet je ook de markt weten te veroveren. 

Omdat wij van plan waren om te gaan verhuizen hebben wij een goede makelaar in handen genomen. De naam van dit bedrijf is Brecheisen. Zij hebben vele jaren ervaring in de huizenmarkt en kunnen ons bijzonder goed helpen. Daarom hebben wij een gratis en geheel vrijblijvend gesprek gehad, voordat wij hier echt mee in zee zijn gegaan.

Verkoop van je eigen huis is nog nooit zo snel gegaan

verkoop je eigen huisHet gesprek wat wij bij deze makelaar hebben gehad, was bijzonder prettig. Zij lieten ons hier zien, hoe zij aan het werk gaan. Dit beviel ons uitermate goed en daarom hebben wij besloten dat zij ons gaan helpen met de verkoop van je eigen huis. Niet voor niets staat deze makelaar bekend als de beste makelaar van Utrecht. Niet alleen voor de verkoop van een huis kan je hier terecht. ook voor de aankoop van een mooie woning kan je hier bij Brecheisen aankloppen. Hier zijn een een aantal professionele taxateurs werkzaam die uitgebreid gescreend zijn. Voordeel is dat deze voor de Gemeente Utrecht werken en zo snel op de hoogte zijn van de huidige woningmarkt.

Omdat wij een zeer mooie woning hadden gezien waar wij wel wilden wonen, waren wij bij deze makelaar uitgekomen. Want voordat wij dit droomhuis konden kopen, moesten wij eerst onze huidige woning zien te verkopen. Dat was met makelaar Brecheisen, binnen een zeer korte termijn geregeld.