Sven Stevens

Alles over Fashion

Zet een wenspaal neer op je feest

2 min gelezen

Een videozuil, trouwzuil, videopaal of wenspaal. Het zijn allemaal benamingen voor een super origineel digitaal gastenboek. Gemaakt door alle gasten samen. Zij kunnen namelijk via zo’n wenspaal videoboodschappen voor jou opnemen. Denk aan je bruiloft, een (school)reünie, condoleance, bedrijfsevenement of festival. Een videozuil is heel eenvoudig in gebruik, zodat iedereen gemakkelijk een boodschap kan opnemen. Daarnaast kunnen ze dus zelf kiezen wat en hoe ze de boodschap brengen. Origineler kan het niet. Via iGuestbook kan je online een wenspaal reserveren.

Een DVD vol wensen

Gedurende de gelegenheid kan iedereen onbeperkt boodschappen achterlaten. Over het algemeen wordt de wenspaal bij de ingang gezet. Het een mooi vormgegeven zuil, die in elke omgeving neergezet kan worden. Na afloop van het event word jij verrast met een DVD vol met wensen en herinneringen gemaakt door jouw bezoekers. Familie, vrienden, kennissen, wie dan ook, je kan hun persoonlijke woorden voor jou onbeperkt nog jarenlang terug kijken. Een gastenboek bruiloft is onvergetelijk, mooi en super origineel.

 De werking van de zuil

Zoals eerder genoemd is een videozuil gemakkelijk te gebruiken door middel een touch screen. Het is dus een kleine moeite voor je gasten om een boodschap achter te laten. Het beeldscherm kan gekanteld worden, zodat kleine kindjes of groepen ook goed in beeld te krijgen te zijn. Om je gasten te motiveren blijft het scherm actief gedurende heel het evenement. De wenspaal zal zo opvallen. Je kan ook vooraf mensen inlichten en het verzoek doen om een wens mee te brengen om in te spreken.

Speciale gelegenheden nog specialer

Een digitaal gastenboek zal jouw speciale gelegenheid nog specialer maken. iGuestbook.nl verhuurt wenspalen door heel Nederland en is gemakkelijk online te reserveren. Je hoort gelijk de vaste prijs, zodat je niet achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan.