Sven Stevens

Alles over Fashion

Aan het kijken naar een e-sigaret? Dan bent u bij de Pipeline Store op het juiste adres

1 min gelezen

Aan het kijken naar een e-sigaret? Dan bent u bij de Pipeline Store op het juiste adres. Het personeel is hier heel erg vriendelijk, vakkundig en hebben zelf ook allemaal een e-sigaret. Dus weten ook hoe het is. Ze zullen u handige tips geven maar ook belangrijke informatie. Wij raden u ook aan om langs de winkel te komen met uw e-sigaret als u een liquid wilt kopen. Of als u een e-sigaret wilt kopen dat u wel komt als u tijd heeft zodat het personeel u goed kan helpen met het uitzoeken van de goede e-sigaret voor u. 

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik heb voor 3 weken terug een e-sigaret gekocht met 0,0 kennis. Het personeel hielp mij heel erg vriendelijk en hielp mij ook goed met het uitzoeken van de perfecte e-sigaret voor mij. Ik kreeg ook gelijk een lekker smaakje erbij. Er was zoveel keuze dat ik het echt niet wist. Ik heb toen in de winkel mogen proberen en heb nu een smaakje dat erg lekker is.