Sven Stevens

Alles over Fashion

Een opleiding voor het heftruckcertificaat behalen lastig?

1 min gelezen

Is een opleiding voor het heftruckcertificaat behalen lastig om te doen? Ik wil namelijk maar al te graag deze opleiding volgen zodat ik het werk wat ik uitvoer op het moment kan uitbreiden. Mijn werkgever had mij voor een tijd terug ook gevraagd naar de mogelijkheden om dit voor mij waar te maken. Enige waar ik voor moest zorgen was een geschikte rijschool vinden die deze opleiding geeft. 

logo1

Dankzij het zoeken op het internet viel het mij dan ook direct op dat er veel meer te vinden is als dat ik had verwacht. Ik ging er namelijk vanuit dat er maar één of twee instituten te vinden was die dit aanbiedt. Dat er zoveel online te vinden is stond ik wel even van te kijken. Door te gaan zoeken op de kosten wat er gehanteerd wordt ben ik bij Verkeersschool Wesseldijk blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om deze opleiding te volgen, uiteraard ook met succes! Ik heb er dan ook voor gekozen om verkeersschool Wesseldijk vast te benaderen met de vraag wanneer ik kon instromen met deze opleiding. Als antwoord te horen gekregen dat ik diezelfde week er al terecht kon! Een opleiding voor het heftruckcertificaat behalen zien te vinden is mij in ieder geval goed gelukt! Nog het nog  voor mekaar krijgen dat ik ook gelijk slaag! Echter hoef ik me daar in ieder geval nog geen zorgen voor te maken. Eerst maar leren hoe dat ik de heftruck moet besturen.