Sven Stevens

Alles over Fashion

De To Be Dressed outlet

2 min gelezen
to-be-dressed-logo-shadow

supersaleDe laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan het bestellen van kleding bij de To Be Dressed outlet. Normaal hou ik helemaal niet van online winkelen, maar via deze website heb ik al heel veel leuke en goedkope kleding besteld. Van een goede vriend van mij had ik de tip gekregen om op deze website te kijken.

Voor het eerst besteld

 

Zo nu en dan bestel ik wel eens spullen via het internet, maar kleding had ik nog nooit eerder online besteld. Het leek mij een raar idee om kleding te kopen die je niet eens kon passen of vasthouden. Een vriend van mij vertelde toen over de To Be Dressed outlet en daardoor werd ik wel een beetje nieuwsgierig. Hij vertelde mij dat hij veel kleding had besteld voor een hele lage prijs. Toen hij liet zien wat hij daar allemaal had gekocht heb ik ook maar even op de website gekeken.

herenOp de website zag ik heel veel kleding staan. De kleding op de website was ontzettend voordelig en dat sprak mij wel heel erg aan. Het leek mij een goed idee om eerst een goedkoop t-shirt te bestellen, zodat het niet erg zou zijn als er iets mis zou gaan met de bestelling.

Mijn bestelling kwam een dag later aan via de post (wat ik verassend snel vond). Het shirt zag er goed uit en de stof was van een hele stevige kwaliteit. De bestelling beviel mij zo goed dat ik daarna gelijk een grote bestelling heb geplaatst.